21 okt, 2020

Vinder af Børsen Gazelle prisen 2020

21 okt, 2020

De ringede fra Børsen. Igen i år er Katerina Pitzner kåret som Børsen Gazelle.

“En udmærkelse, som jeg er utrolig stolt af, for det har krævet sin kvinde at gå mod strømmen og disrupte en konservativ branche. (Det er ikke alle, der klapper dig på skuldren på vej op).

For 30 år siden startede jeg i diamantbranchen i en af Københavns prestigefyldte juvelerer. Men for 11 år siden valgte jeg at udfordre den gængse måde at købe smykker på, hvor man besøger en juveler i byen, for i stedet at åbne et lille hemmeligt kontor, hvor man kun kan komme ind efter aftale. I starten var det selvfølgelig en udfordring, at jeg ikke havde en butik, som kunder bare kunne droppe ind i. Men jeg ville skabe den personlige og professionelle kontakt til kunden, hvor der afsættes tid til et personligt møde,  der handler mere om at lytte og informere, end om at sælge.

Jeg er stolt af, at mit koncept kunne slå igennem og få en plads på podiet med andre succesfulde erhvervsvirksomheder, og det har jeg mine trofaste kunder at takke for. 

Når man skal foretage en investering i noget, man måske ikke ved så meget om selv, kræver det tillid, og den tillid er jeg taknemlig over, at mine kunder viser mig.

I dag er mit kontor stadig meget beskedent, men dog knap så hemmeligt længere.” For aftale skriv venligst til info@diamantborsen.dk

«
»