Velkommen til info-arrangement om diamantinvestering efterår 2020

Efter næsten 40 år lukker Rio Tinto verdens største diamantmine, Argyle.

Minen er mest kendt for at producere de sjældne pink, cognac-farvede og de ultrasjældne røde diamanter. Mange er smukke, men få er udvalgte. De helt rigtige, sjældne investeringsegnede diamanter har indtil videre haft en stigning på hele 362pct. siden 2005. For nogle investorer har denne gevinst været skattefri.

Som de fleste andre brancher udfordredes diamantbranchen af coronakrisen, og vi oplevede en opbremsning i salget af investeringsdiamanter og smykker, hovedsageligt af årsager forbundet med logistik og transport.

Stenene kunne ikke flyttes fra køber til sælger eller fra minearbejder til producent, uanset hvor mange ordrer, der var i pipelinen.

Alligevel er priserne på de investeringsegnede sten aldrig faldet i værdi – heller ikke under kriser.

Hvis du endnu ikke har investeret, og hvis du overvejer at gøre det, er NU er godt tidspunkt. Vi er i kapløb med tiden og det svindende udbud, for i slutningen af året lukker den vigtigste mine, Argyle, fordi den er tom, hvorefter Rio Tinto vil påbegynde genetableringen af minen. 

På nuværende tidspunkt er minimumsbeløbet for at nå at få en egnet sten 20.000 kr.

Denne aften vil vi gennemgå muligheder og faldgruber. Hvilke diamanter giver det største afkast, og hvilke skal du undgå?
Hvornår sælger du og hvordan?

Arrangement er åbent for alle, der er meldt til og har modtaget bekræftelse med adresse.
For tilmelding: kp@cphdex.com

Vejle 9. September 2020 kl. 17 -18:30

Gentofte 10. September 2020 kl. 17-18:30

«
»