13 dec, 2020

Derfor er diamanter en god investering

13 dec, 2020

Der er flere faktorer, der indikerer, at diamantinvestorers udsigter fortsat er meget positive.

Som enhver investor ved, er en stabil, langsigtet tendens altid en god indikator for en solid og sikker investering. Der har aldrig været prisfald på disse sten, uanset verdenskriser, og de er bevist at være bedre langsigtede investeringer end mange andre former. Derfor er (visse) diamanter blevet en populær måde at diversificere sin portefølje for de, der ønsker at sikre deres formue.

Diamanter har altid været sjældne, og de repræsenterer en økonomisk sikkerhed, der nu forstærkes af den netop nedlukkede og tomme mine, som stort set har været eneste kilde til de mest sjældne af slagsens. 

Kun en diamant ud af titusinde er naturligt farvet, hvilket gør det umuligt at oversvømme markedet eller nedbryde priserne på dem. 

Når det er sagt, er imidlertid ikke alle diamantfarver lige. Der er forskellige grader af sjældenhed blandt de forskellige farvekategorier, hvor røde, lyserøde, blå, grønne og orangebrune diamanter er blandt de mest sjældne. 

En anden afgørende faktor, der bidrager til deres stigning er efterspørgsel. I tider med økonomisk usikkerhed henvender investorer sig til materielle aktiver som kunst og guld for at beskytte deres formue. Blandt disse aktiver ser diamanter store stigninger i popularitet; og farvede diamanter er blevet en af de mest stabile og lukrative investeringer, du kan foretage i disse tider.

«
»